banner

VOOR ONDERNEMERS
MET GROEIAMBITIE

SYNERGYPARK GEEFT VRIJHEID

Beschikbaarheid

Het SynergyPark is opgeleverd en volledig verhuurd.

 

Lage verbruikskosten

Uitstekende isolatie en moderne installaties zorgen voor bijzonder laag uitvallende verbruikskosten. De verbruikskosten voor elektra (verwarmen, koelen, ventileren en verlichten) worden zelfs volledig gecompenseerd met een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie op iedere bedrijfsruimte (bij normale omstandigheden en verbruik).

Vloeroppervlakte

De bedrijfsruimtes variëren in vloeroppervlakte van 240 tot 600 m2. Heeft u meer ruimte nodig? Dan is het mogelijk om twee bedrijfsruimtes aan elkaar te koppelen. Een modulair verdiepingsvloersysteem maakt het mogelijk om op termijn het vloeroppervlak uit te breiden. Dat maakt SynergyPark ideaal voor uw groeiambitie.

Bekijk de plattegrond
casco afbeelding

CASCO

SYNERGYPARK WORDT COMPLEET OPGELEVERD ZODAT U DIRECT AAN DE SLAG KUNT.

 • Kantoorruimte met houten vloer, wanden en plafond.
 • Verdiepingstrap naar omheinde opslagruimte op kantoor.
 • Bedrijfsruimte met betonnen vloer met 3.000 kg/m² draagvermogen.
 • Sanitaire voorzieningen en pantry.
 • Gevel bestaande uit aluminium kozijnen en hout skeletbouw gevelvlakken.
 • Lichtstraten.
 • Overheaddeur.
 • Geïsoleerd dak.
 • Meterkast voorzien van groepenkast t.b.v. nutsaansluitingen.
 • Casco gebonden installaties aangesloten op elektra .
 • Bestrating parkeerplaats(en) en toegangsweg.
 • Groenvoorziening buitenterrein.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs

Alle bedrijfsruimtes zijn verhuurd.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Servicekosten

Precieze servicekosten worden nader bepaald. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten voor leveringen en diensten. Leveringen en diensten bestaan onder andere uit onderhoud van het buitenterrein.

Huurtermijn

Een huurtermijn van 5 jaar met aansluitend een (optie)periode van telkens 2 jaar met een opzegterm 1 jaar.

Energieverbruik

De verbruikskosten vallen bijzonder laag uit: de kosten van elektra voor verwarmen, koelen en ventilatie worden bij normaal gebruik en omstandigheden gecompenseerd met een hoogwaardig PV-systeem. Er is geen gasaansluiting. De ruimte beschikt over verbruiksmeters voor elektriciteit en water. Huurder is vrij om zelf contracten met leveranciers van de nutsvoorzieningen overeen te komen.

Betalingsverplichting

De huur en servicekosten, te vermeerderen met btw, worden per maand vooruitbetaald, voor het eerst op huuringangsdatum.

Huurprijsaanpassing

De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst op 1 januari na het eerste volledige huurjaar. Dit gebeurt op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens van het Centraal Bureau voor de Statistiek (prijsindex 2015 = 100).

Zekerheidstelling

De zekerheidstelling bestaat uit een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en btw.

Onderhoud buitenterrein

SynergyPark is een representatief bedrijvenpark en zal daarom goed onderhouden worden om haar uitstraling te behouden. Alle kosten die worden gemaakt ten behoeve van het onderhoud en gezamenlijk gebruik (zoals kosten buitenverlichting) worden inbegrepen in de servicekosten. Servicekosten worden na verrekening op basis van werkelijke kosten naar rato van de omvang van het object binnen SynergyPark doorberekend aan huurder.

Bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening. Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door Coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van de panden bij is aangesloten.

vooraanzicht afbeelding

SPECIFIEKE WENSEN

Elke bedrijfsruimte in SynergyPark wordt standaard als casco opgeleverd. Maar uw organisatie is niet standaard. Het spreekt voor zich dat u als huurder vrij bent om de bedrijfsruimte in te delen naar eigen inzicht en behoefte. Wij denken graag met u mee bij specifieke wensen.

Neem contact op

EXTRA MOGELIJKHEDEN

De uitbreiding verdiepingsvloer met modulair vloersysteem is niet opgenomen in het casco opleveringsniveau en kan in samenspraak tegen een meerprijs nader ingevuld worden. Neem contact op voor meer informatie over uw mogelijkheden.